• Français
 • Română
 • PREZENTARE

  Dupa terminarea studiilor de drept la Facultatea de Drept din CLUJ-NAPOCA (Universitatea « BABES-BOLYAI ») si obtinerea diplomei de masterat la Facultatea de Drept din AIX-EN-PROVENCE, Mihaela CENGHER a obţinut titlul de Avocat in Franţa în anul 2004.

  De peste 10 ani, fara intrerupere, Mihaela CENGHER exerseaza ca şi Avocat la Baroul din AIX-EN-PROVENCE. Ea a pledat in fața principalelor Jurisdicţii din marile centre urbane (Paris, Lille, Toulouse, Marsilia, Nisa, etc.).

  Dublul cursus universitar si stãpânirea perfectã a limbilor franceze si romane îi permite sa intervina in cauzele cu implicaţii internaţionale.

   

  Cabinetul Mihaelei CENGHER est des solicitat de cãtre Serviciile Consulare Române situate in special la MARSILIA şi la NISA, asigurand o interventie pe intreaga regiune PACA, în special in perimetrul Coastei de Azur (Marsilia, Toulon, Saint Tropez, Grasse, Cannes, etc.).

  Cabinetul Mihaelei CENGHER lucreaza in strânsã colaborare cu o reţea de interlocutori/auxiliari de justitie (executori judecãtoreşti, notari, traducãtori, experţi contabili, etc.).